Nederlands (be)

Choco twisters met kaneel

8 twist’s bereiding 15min + 15min in de oven

Ingrediënten

  • 1 Danerolles ‘petits pains au chocolat’ 50gr boter
  • 25gr bruine suiker
  • 1kl kaneel
  • 1 eigeel

Bereidingswijze

Choco twisters met kaneel
  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Breng de boter op kamertemperatuur zodat hij goed smeerbaar is.
  3. Meng de suiker met de kaneel en de boter.
  4. Open het blikje en rol het deeg voor je uit. Snij de lapjes deeg los van elkaar.
  5. Besmeer de lapjes deeg met de gesuikerde boter.
  6. Haal de chocoladestaafjes uit de verpakking en plaats de staafjes horizontaal op het deeg. Rol het deeg in de lengte op zodat je een lange, deeg stengel krijgt. Herhaal dit met alle 8 stukjes deeg.
  7. Leg de deeg stengels op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
  8. Klop het eigeel los met enkele druppeltjes water en bestrijk hiermee de bovenkant van de deeg stengels.
  9. Bak de deegstengels af in 12 à 15min tot ze mooi goudgeel kleuren en lekker krokant zijn.