Chocoladebroodjes met mascarpone
8 twist’s bereiding 15min + 15min in de oven
Ingrediënten
- 1 Danerolles ‘petits pains au chocolat’
- 60gr mascarpone
- 30gr pure chocolade
- 1 eigeel
Bereidingswijze
Chocoladebroodjes met mascarpone
- Verwarm de oven voor op 180°.
- Smelt de chocolade in de microgolfoven.
- Meng de gesmolten chocolade met de mascarpone.
- Open het blikje en rol het deeg voor je uit. Snij de lapjes deeg los van elkaar.
- Besmeer de lapjes deeg met de mascarpone choco.
- Haal de chocoladestaafjes uit de verpakking en plaats de staafjes verticaal op het deeg op zo’n 2cm van de buitenkant. Rol het deeg dan op van buiten naar binnen aan de beide kanten tot het midden. Herhaal dit met alle 8 stukjes deeg.
- Draai de chocoladebroodjes nu om zodat de rolletjes naar onder liggen en leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
- Klop het eigeel los met enkele druppeltjes water en bestrijk hiermee de bovenkant van de chocoladebroodjes.
- Bak de chocoladebroodjes af in 12 à 15min.