Nederlands (be)
Verberg filters

For those lovely little Moments

Visie

Wij geloven dat we deze wereld een beetje beter kunnen maken door mensen samen te brengen. Vooral in de huidige wereld die vaak gehaast is en waar mensen steeds meer tijd op hun mobiele telefoon doorbrengen, lijkt het een uitzondering om met elkaar te genieten van lekker eten thuis aan de keukentafel. Danerolles nodigt mensen uit om in het weekend even stil te staan en te ontspannen, gewoon met elkaar te zijn en de rest even te vergeten. Danerolles faciliteert dit soort fijne kleine momenten door verse deegproducten van hoge kwaliteit te bieden om zelf te bakken, want juist die eigen draai eraan maakt het net even anders dan anders.

Samen de allerliefste wensen voor ernstig zieke kinderen vervullen

Net als bij Danerolles, draait het bij Make-A-Wish om ouders en kinderen samen te brengen en even te ontsnappen aan die dagelijkse realiteit door hen een fijn momentje met elkaar te bezorgen, iets wat met een ernstig ziek kind niet altijd zo vanzelfsprekend is.

Make-A-Wish zorgt ervoor dat deze ouders en hun kind(eren) door middel van een Wish Journey speciale momenten samen kunnen beleven. Gezien Danerolles er voor alle kinderen en ouders wil zijn, hebben wij ervoor gekozen hier structureel aan bij te dragen. Iedereen een fijn moment samen. Dat is waar we voor staan.  Houd onze website en social kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de allerliefste wensen die wij met Make-A-Wish mogen realiseren.

De handtekeningen zijn gezet!

We zijn enorm trots te mogen aankondigen dat Danerolles gaat samenwerken met Make-A-Wish! Gezamenlijk gaan we de allerliefste wensen voor kinderen vervullen. Beide partijen zijn zeer verheugd met de samenwerking.

Piet Decuypere, CEO van Danerolles: “Danerolles staat als sinds haar oprichting voor bijzondere en gezellige gezinsmomentjes, met én voor elkaar. Eigenlijk doet Make-A-Wish exact hetzelfde; zorgen voor een bijzonder en gezellig moment in het leven van zieke kinderen. Daarom gaan wij trots de samenwerking aan met Make-A-Wish Nederland.” 

Hanneke Verburg, algemeen directeur van Make-A-Wish Nederland: “Samen kunnen we nog meer impact maken en ervoor zorgen dat het verhaal van een kind en een gezin niet eindigt met een diagnose”

Danerolles jij al?

Dat ene bijzondere moment, dat plotse gevoel van geluk, van samen zijn, die gezellige ochtend… Het zijn vaak de kleine momenten met elkaar die memorabel zijn. Danerolles wilt mensen inspireren om meer van deze Lovely Little Moments met elkaar te beleven. Dit doen wij door mensen samen te brengen op verschillende momenten van de dag.

Vers deeg sinds 1974

Ons verse deeg wordt in Frankrijk gemaakt. Hier hebben ze de ambacht ontdekt van heerlijkheden zoals croissantjes en pains-au-chocolat. Samen doen wij ons best om de beste ingrediënten te selecteren. Zo gebruiken wij geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen en is onze palmolie duurzaam geteeld.