Kipcurry Croissantkrans
Kip tandoori? Kip Madras? Verras je tafelgenoten met deze heerlijke kipcurry croissantkrans! Maakt je maaltijd net even iets specialer.
Ingrediënten
- 1 blik Danerolles Croissants Extra Large
- 2 kipfilet in stukjes gesneden en gebakken
- 1 eetlepel rode curry pasta
- 100 ml yoghurt
- Cashewnoten
- Bosje koriander
- 1 ei om te bestrijken.
Bereidingswijze
Kipcurry Croissantkrans
- Snijd de croissantplakjes door de helft en maak een ster van het croissantdeeg op de bakplaat zodat er in het midden een rond gat overblijft en de punten naar buiten wijzen.
- Bak de kipfilet gaar, voeg de currypasta toe en daarna de yoghurt.
- Als bovenstaande goed is gemengd, haal de pan van het vuur, voeg de gesneden koriander en cashewnoten toe en meng goed.
- Verdeel het mengsel over de krans en vouw deze dakpansgewijs dicht.
- Bestrijk met wat losgeklopt ei
- Bak 25-30 minuten in de oven op 200 graden.