Nederlands (be)

Sticky Cinnamon Swirls met appel en rozijntjes

Ingrediënten

  • 1 Danerolles Cinnamon Swirls

  • 1 appel

  • 40gr boter

  • 30gr rozijntjes (30min. geweekt in water of rum, amaretto,…)

  • 6 bolletjes vanille ijs

Bereidingswijze

Sticky Cinnamon Swirls met appel en rozijntjes
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Breng de boter op kamertemperatuur zodat hij makkelijk uitsmeert. Meng de boter met de kaneelsuiker (in Danerolles verpakking).
  3. Schil de appel en snijd hem in dunne plakjes.
  4. Open het blikje Cinnamon Swirls en rol het deeg uit.
  5. Verdeel het boter-suikermengsel over het deeg. Leg op de uitgelekte rozijnen en appelschijfjes. Vorm een ​​rol met het deeg en snijd de rol in 6 dikke plakken.
  6. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de kleine rolletjes erop. Laat voldoende ruimte ertussen om te voorkomen dat ze aan elkaar plakken.
  7. Bak 12 tot 15 minuten, tot de wraps goudbruin zijn.
  8. Haal ze uit de oven en laat ze een beetje afkoelen.
  9. Je kunt de wraps zo eten of met een bolletje vanille-ijs.