Nederlands (be)

Pizza Plukbrood

Op zoek naar een leuk borrel receptje? Dit Italiaanse breekbrood is perfect om te delen met vrienden tijdens een gezellige zaterdagavond!

Ingrediënten

  • 1 blikje Italian Snack
  • Gegaarde/kant & klare gehaktballen (8 stuks)
  • Geraspte kaas (of mozzarella)
  • Oregano en basilicum
  • Tomatensaus

Bereidingswijze

Pizza Plukbrood
  1. Verwarm de oven voor op 180-200 graden
  2. Vorm het midden van de deegbollen tot een vlakke bodem en draai hier een gehaktbal in
  3. Leg de bodems in een cirkel naast elkaar en kneed de aangrenzende randen aan elkaar
  4. Bestrooi geraspte kaas rond de gehaktbal (mozzarella stukjes kunnen ook)
  5. Garneer met oregano
  6. Bak af in 12-15 minuten
  7. Plaats in het midden een kommetje met opgewarmde tomatensaus en een basilicum blaadje