Nederlands (be)

Perzik Cinnamon Rolls

Ingrediënten

Bereidingswijze

Perzik Cinnamon Rolls

1. Open het blik ‘Crispy Cinnamon Swirls’ en rol het deeg uit. Laat het deeg volledig in 1 stuk.
2. Roer de bruine suiker en kaneel in een kleine kom door elkaar. Meng een paar eetlepels van het
bruine suikermengsel door de in blokjes gesneden perziken. Zet opzij.
3. Verdeel het deeg in tweeën en rol elke helft uit tot een rechthoek van 15 bij 12 inch. Besmeer
elke deeghelft met 4 eetlepels gekruide boter, laat aan een van de lange uiteinden een strook van
1 inch vrij. (Reserveer de laatste 2 eetlepels boter voor het glazuur).
4. Bestrooi met het bruine suiker- en kaneelmengsel. Verdeel de perzikblokjes over het deeg, laat
overtollig sap achter.
5. Rol strak op vanaf een van de lange randen. Leg ze 3/4 inch uit elkaar in een ingevette pan.
Dek af en laat rijzen tot het deeg verdubbeld is. Verwarm de oven voor op 375° C. Bak 15-18
minuten of tot ze lichtbruin zijn. Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen.
6. Om het glazuur te maken. Roer de poedersuiker samen met de gereserveerde bruine boter en
net genoeg warme melk om een glad glazuur te maken.
7. Bestrijk warme broodjes ermee. Ze zijn het lekkerst als ze warm zijn.