Nederlands (be)
Verberg filters

Croissant appeltaart

Ingrediënten

  • 1 blikje Danerolles croissants XL
  • 3 grote appels
  • 1 theelepel kaneel
  • 4 el poedersuiker
  • 4 el granaatappelpitten
  • Bloemsuiker

Bereidingswijze

Croissant appeltaart
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Was de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in dunne plakjes met een scherp mes of een mandoline.
  3. Meng de gesneden appels met de suiker en het kaneel.
  4. Verdeel het deeg in 6 stukken.
  5. Neem een ronde bakvorm en begin met een strook deeg tegen de buitenste rand rechtop te plaatsen. Van daaruit werk je naar het midden toe door de stroken af te wisselen van deeg naar appels.
  6. Plaats 12-15min. in de oven.
  7. Strooi wat bloemsuiker over de cinnamon roll appeltaart en werk af met enkele granaatappelpitjes.