Nederlands (be)
Verberg filters

Carrot Cake Kaneelbroodjes

Heerlijk en gemakkelijke carrot cake kaneelbroodjes. Geniet ervan!

Ingrediënten

  • 1 Danerolles Cinnamon Swirls
  • 150gr wortel
  • 1cm gember
  • 1 mespuntje ras el hanout
  • Beetje verse of droge tijm
  • Fleur de sel

Bereidingswijze

Carrot Cake Kaneelbroodjes
  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Schil de wortel en de gember, snij in kleine stukjes en kook samen zacht. Giet de wortelen af en mix ze tot een puree samen met de ras el hanout, de tijm en de helft van het bijgeleverde zakje suiker-kaneel mengeling.
  3. Open het blik Cinnamon Swirls en rol het deeg uit.
  4. Besmeer het uitgerolde deeg met de gesuikerde wortelpuree, strooi er een beetje fleur de sel op en rol ze op.
  5. Snij het opgerolde deeg in 6 plakken.
  6. Leg de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
  7. Zet de rolletjes in de warme oven gedurende 12 à 15min tot ze mooi goudgeel kleuren. Strooi er net voor het opdienen nog een snuifje fleur de sel op.