Nederlands (be)

Barbecue worstenbroodjes

Wist je dat ons croissantdeeg ook gemakkelijk voor op de barbecue gebruikt kan worden? Kijk bijvoorbeeld naar dit gerecht als variatie op de welbekende “Pigs in a blanket”. Net zo lekker en ook nog is leuk om met kinderen samen te maken! Dit recept kan vegetarisch gemaakt worden door de worstjes te vervangen voor een vleesvervanger!

 

Meer zin in zoet? Bekijk dan ook onze zoete variant van ons croissantdeeg op een stokje voor de barbecue.

Ingrediënten

Bereidingswijze

Barbecue worstenbroodjes

1. Open het blik Danerolles Croissants Classic volgens de instructies op het blik.

2. Rol het deeg uit op een werkvlak en druk voorzichtig de kant-en-klare snijlijnen dicht.

3. Gebruik een scherp mes om het deeg in zes lange stukken te snijden.

4. Steek in elke worst een stokje.

5. Draai een stuk deeg om elke worst.

6. Plaats ongeveer een paar minuten op de barbecue – let op – de tijd die nodig is om te koken is afhankelijk van het soort barbecue. Houd de worstjes in de gaten zodat het deeg niet verbrandt. 

7. Draai de worsten af ​​en toe om voor een gelijkmatig kookresultaat.

Eetsmakelijk!