Nederlands (be)

Barbecue chocoladeswirls

Wist je dat ons croissantdeeg ook gemakkelijk voor op de barbecue gebruikt kan worden? Kijk bijvoorbeeld naar dit gerecht waarbij er chocoladepasta in het deeg is gerold om een barbecue stokje heen”. Net zo lekker en ook nog is leuk om met kinderen samen te maken!

 

Meer zin in hartig? Klik dan hier voor onze worstenbroodjes voor op de barbecue!

Ingrediënten

Bereidingswijze

Barbecue chocoladeswirls
  1. Open het blik Danerolles Croissants Classic volgens de instructies op het blik

  2. Rol het deeg uit op een werkvlak en druk voorzichtig de kant-en-klare snijlijnen dicht.

  3. Verdeel de chocolade pasta of gesmolten chocolade gelijkmatig over het deeg.

  4. Gebruik een scherp mes om het deeg in zes lange stukken te snijden.

  5. Draai elk stuk deeg om een ​​stokje. 

  6. Plaats ongeveer een paar minuten op een grill – let op –  de tijd die nodig is om te koken is afhankelijk van het type barbecue. Houd het deeg in de gaten zodat het niet aanbrandt.

  7. Draai het deeg zo nu en dan om een ​​gelijkmatig resultaat te krijgen.